Bildspecial | Mayhem på Frimis Salonger

Under långfredagen uppträdde det norska black metal-bandet Mayhem på Frimis Salonger i Örebro, här kommer ett par bilder från spelningen.

· Publicerad: 16 april 2022 · 10.05.

Fredagen den 15 april uppträdde det norska black metal-bandet Mayhem på Frimis Salonger i Örebro. Här kommer ett par bilder från spelningen som ägde rum under kvällen.

Mayhem bildades i Oslo 1984 och debuterade 1987 med EPn Deathcrush. Bandet blev mest uppmärksammade för kyrkbränningar och mord, men efter gitarristen Øystein Aarseths död ombildades bandet. Man är idag ett av de främsta black metal-banden.

Annons ▾

Konserten startade vid klockan 21:30 och bandet gav publiken en solid spelning med mycket smattrande trummor samt nedstämda gitarrer. En av konsertens höjdpunkter var klassiken Freezing Moon. Kvällens förband var Draugurinn, här kommer ett par bilder från kvällens två spelningar.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs