Poängkungen Robin Kovács lämnar Örebro Hockey

Örebro Hockeys poängkung Robin Kovács lämnar klubben, de bägge parterna har valt att bryta kontraktet som var skrivet till 2022/23.

· Publicerad: 26 april 2022 · 17.47.

Idag stod det klart att Robin Kovács lämnar Örebro Hockey. Den 25-årige forwarden blev poängkung i laget med sina 41 poäng förra säsongen. Enligt Örebro Hockey ska han vara klar för spel i Schweiz.

— Vi vill tacka Robin för hans tid hos oss och önska honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Robin Kovács anslöt från Luleå

Det var under säsongen 2019/20 som Robin Kovács värvades från Luleå.  Han har varit en pålitlig poänggörare i den rödvita tröjan och hade ett kontrakt som sträckte sig till säsongen 2022/23. Men idag stod det klart att avtalet mellan partnerna bryts.

— Jag vill tacka alla i klubben för den här tiden. Under mina år här har jag trivts väldigt bra i Örebro men nu väntar nya äventyr. Till sist vill jag tacka alla supportrar för allt stöd, ni har varit otroliga, säger Robin Kovács på klubbens hemsida.

Samtidigt under dagen kunde även Örebro Hockey meddela att man valt att inte erbjuda Joel Mustonen något nytt kontrakt. Man har även värvat forwarden William Wikman från den allsvenska klubben Västerås.

FIKK - För att alla behövs