Söker studenter som vill utveckla ett tryggare boende

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) söker studenter som vill sommarjobba med att utveckla ett tryggare boende, detta är ett samarbete mellan ÖBO och Örebro universitet,

· Publicerad: 29 april 2022 · 10.39.

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) kunde under fredagen meddela att de söker studenter som vill jobba med att utveckla deras trygghetsarbete. Detta ska vara ett samarbete mellan ÖBO och Örebro universitet skriver man i ett pressmeddelande.

— ÖBO arbetar ständigt med att utveckla fastigheterna och hyresgästernas upplevelse av att bo inom ÖBO. Nu söker man fyra studenter som vill sommarjobba för att utveckla trygghetsarbetet, skriver ÖBO.

Annons ▾

Man fortsätter även med att förklara att en viktig del i att trivas i sitt hem är att känna sig trygg. I Örebro, likväl som i många andra städer, är tyvärr hyresgästers upplevda trygghet på tillbakagång.

Sommarjobba med att utveckla ett tryggare boende

ÖBO söker nu fyra innovativa och kommunikativa studenter som under juni månad vill samarbeta med ÖBO för att utveckla trygghetsarbetet. ÖBO använder innovationsledning för att utveckla arbetssätt och fastigheter, och vill nu genomföra ett innovationsarbete kopplat till just trygghet.

Uppdraget sker inom ramen för en timanställning på cirka fyra veckor. Arbetet utförs till stor del med bas i ÖBOs centralt belägna innovationslägenhet, och för att verkligen komma nära hyresgästperspektivet kommer studenterna också få möjlighet att bo där en del av tiden.

Är man intresserad av detta kan man skicka in sin ansökan genom Örebro Universitet.

FIKK - För att alla behövs