Degerfors undvek historisk förlustsvit efter Saidis hattrick

Degerfors bröt ikväll en 6 matcher lång förlustsvit när man vände och vann borta mot Sundsvall, stor hjälte blev Abdelrahman Saidi som sköt tre mål.

· Publicerad: 9 maj 2022 · 23.17.
Arkivbild

Det satt långt inne men efter 6 raka förluster undvek Degerfors att skirva allsvensk historia. Stor hjälte blev Abdelrahman Saidi som sköt ett hattrick på 10 minuter. Det inbar att man vände och vann borta mot Sundsvall.

Degerfors hade inför kvällens bottenmöte mot Sundsvall förlorat de 6 inledande matcher under årets allsvenska säsong. Hade man även förlorat ikväll så hade man skrivit allsvensk historia, och det såg länge ut att bli så. Fram till den 84:e minuten ledde nämligen hemmalaget med 2-0.

Annons ▾

Segern var nödvändig för Degerfors som alltmer ligger sist i den allsvenska tabellen. Men nu vet laget hur det är att vinna även under 2022 års upplaga av Allsvenskan. Det kan man tacka Abdelrahman Saidi för som verkligen visade vägen ikväll.

FIKK - För att alla behövs