Misstänkt mord i Varberga efter skottlossning

Vid klockan 18:12 på fredagskvällen inträffade en misstänkt skottlossning i Varberga, larmet ska dock först kommit in som en trafikolycka.

· Publicerad: 20 maj 2022 · 19.17.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det var vid klockan 18:12 på fredagskvällen som polisen fick in ett larm om att det skall inträffat en singelolycka på Varbergagatan i Örebro. Väl på plats upptäcker patruller att det handlar om en misstänkt skottskadad person.

Enligt uppgifter från Örebro Tribunes fotograf på plats förekommer det ett stort antal polispatruller i området. Man söker även i den närliggande gårdarna med hundpatruller. Själva våldsbrottet ska ha inträffat på Varbergagatan intill en parkering.

Annons ▾

Det skall vara ett större område som är avspärrat runt och intill brottsplatsen. Runt själva olycksbilen skall det ha rests ett tält och det är oklart hur pass allvarligt skadad den skottskadade personen ska vara.

UPPDATERING – polisen misstänker mord

Vid klockan 21:03 bekräftar polisen på sin hemsida att en person har avlidit och man har inlett en förundersökning gällande mord. Anhöriga är inte underrättade i nuläget.

— Vi har en stor insats på plats och vi genomför brottsplatsundersökningar, knackar dörr och pratar med vittnen, skriver polisen på sin hemsida.  

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs