Sommarkonceptet TrädgårdsLive är tillbaka

Idag kunde Kulturaktiebolaget meddela att Sommarkonceptet TrädgårdsLive är tillbaka, passa på att boka din favorit artist till din trädgård i sommar.

· Publicerad: 24 maj 2022 · 19.44.
Foto: Erik Axelson

TrädgårdsLive är ett unikt sommarkoncept där kända artister genomför konserter och shower i privata trädgårdar, på sommarcaféer, vandrarhem m.m. Idag kunde Kulturaktiebolaget meddela att detta koncept även kommer genomföras under 2022.

— Det känns jättekul att vårt hjärteprojekt TrädgårdsLive är tillbaka. Många jag känner tog chansen att boka sin favoritartist på besök till sin trädgård under pandemin, säger Björn Lycklig Wallgren.

Annons ▾

Detta är TrädgårdsLive

TrädgårdsLive uppstod 2020 och hade i slutet av pandemisommaren haft över 10000 besökare och genomfört över 200 konserter, standupkvällar och magishower runt om i hela landet. Många helt nya arrangörer fick vingar och vem som helst kunde boka en artist för en unik upplevelse i sin egen trädgård. Projektet fortsatte under hösten 2020 och under 2021 släpptes filmen”TrädgårdsLive – en folkrörelse ifrån gräsmattan” .

— För mig har det varit en dröm att genom TrädgårdsLive hitta tillbaka till det som är kärnan i mitt artisteri. En mindre publik i en avslappnad miljö är helt enkelt särskilt mottaglig för det som livemusik handlar om, ren och skär kommunikation från ett hjärta till ett annat, säger artisten Timo Räisänen.

Artister som finns att boka till din trädgård i sommar

Timo Räisänen
Thomas Järvheden – Sveriges roligaste konsert 
Fredrik Strage – Strage on stage
Moa Lignell 
Mats Ronander & Staffan Ernestam  
Kristofer Åström 
David Urwitz 
Staffan Hellstrand
Jon Henrik Fjällgren
Annika Herlitz
Ola Aurell 
Anders F Rönnblom
Patrik Isaksson
Iris Bergcrantz
Mikael Rickfors
Dan Hylander
Robert Wells
Electric Boys (Unplugged)

FIKK - För att alla behövs