Första artisterna klara för Live at Heart 2022

Idag släppte Live at Heart de första 11 akterna till årets festival, som äger rum mellan den 31 augusti och 3 september i Örebro.

· Publicerad: 1 juni 2022 · 21.11.
Gula Gången är klara för Live at Heart, de uppträdde även förra året. Foto: Martin Avedal

Under onsdagen släppet festivalen Live at Heart de första 11 akterna till årets festival, som äger rum mellan den 31 augusti och 3 september. Live at Heart fortsätter med en internationell prägel och välkomnar bland annat artister från Indien, Estland och Storbritannien med dagens släpp.

— Det känns fantastiskt att äntligen släppa de första artisterna. Vi bygger vidare på succéåret 2019 och ser fram emot att ta Live at Heart till nya höjder. Äntligen kan vi lägga pandemiåren bakom oss och genomföra festivalen i full skala, säger Magnus Tunmats, festivalgeneral.

Annons ▾

Första artisterna som är klara

Första släppet hade en stark internationell prägel, bland annat jazzfusion-bandet Jatayu från Channai i södra Indien. Men här finns också svenska akter som Glenn Udéhn och Gula Gången. Den sistnämnda akten uppträdde även förra årets upplaga av Live at Heart. Nedan följer hela artistsläppet.

  • The Boondocks (Estland) – Indie-Rock
  • Bro Mesa (Sverige) – Americana
  • MAMI UMAMI (Sweden) – Alternative
  • Division 7 (Sverige) – Indie-pop
  • Leon of Athens (UK) – Indie-pop
  • COSBY (Tyskland) – Electro-pop
  • ATZUR (Österrike) – Indie-pop
  • Molly Hogg (Irland) Folk/pop  

FIKK - För att alla behövs