Äldre kvinna i permobil utsatt för rån på Köpmangatan

Vid klockan 14:14 på söndagseftermiddagen utsattes en äldre kvinna i permobil för ett rån på Köpmangatan i Örebro. Hon blev av med kontanter och bankkort.

· Publicerad: 3 juli 2022 · 17.05.
Arkivbild

Vid klockan 14:14 på söndagseftermiddagen utsattes en äldre kvinna i permobil för ett rån på Köpmangatan i Örebro. Flera polispatruller larmades till den aktuella adressen.

Enligt uppgifter befanns sig kvinnan utanför en port på en innergård när en man kom fram och ryckte en väska från henne. Därefter flydde mannen med väskan mellan husen upp på Drottninggatan där han försvann ur sikte springande söderut.

Annons ▾

Kvinnan ska inte blivit skadad i samband med rånet. Polisen har även gått ut med en beskrivning på väskan, den är ganska stor och har en bild på en uggla och ev. text ”Rhodos”. Väskan ska vid rånet innehållit bl.a. kontanter och bankkort.

FIKK - För att alla behövs