Jenna Hellstrom lämnar KIF Örebro

Jenna Hellstrom lämnar KIF Örebro, det kunde klubben informera om på sin hemsida under måndagen. Ny klubb är dock ej officiellt.

· Publicerad: 4 juli 2022 · 20.30.

Idag kunde KIF Örebro bekräfta att den kanadensiska stjärnan Jenna Hellstrom lämnar klubben under transferfönstert. Hon kommer att gå till en annan europisk klubb, men vilken är i nuläget ej officiellt.

— Det står ju klart att Jenna Hellstrom inte återvänder till KIF Örebro när höstsäsongen tar fart igen, detta eftersom Hellstrom tar ett nytt kliv i sin fotbollskarriär för att testa vingarna i en annan europeisk liga.

Annons ▾

Jenna Hellstrom en av KIF:s viktigaste spelare

Jenna Hellstrom har i två sejourer representerat KIF Örebro, första gången var 2019 och efter spel i USA återvände hon 2021. Totalt har det blivit 49 tävlingsmatcher för 27-åringen. Hon har växt fram som en av klubbens viktigaste spelare men nu står det klart att hon lämnar.

— Tack så mycket för all support de senaste åren i KIF Örebro, från debuten 2019 till de senaste två säsongerna. Jag har känt stödet från er och klubben varje gång jag klivit ut på planen. Jag kommer sakna er oerhört. Samtidigt som den här möjligheten öppnade sig och det är dags för mig att testa något nytt i in karriär, säger Jenna Hellstrom på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs