Bildspecial – Linnea Henriksson på Stadsträdgården

Onsdagen den 6 juli spelade artisten Linnea Henriksson på Stadsträdgården i Örebro. Här kommer ett par bilder från konserten.

· Publicerad: 6 juli 2022 · 23.18.

Onsdagen den 6 juli spelade Linnea Henriksson på Stadsträdgården i Örebro. Örebro Tribune var på plats och bevakade konserten, här kommer ett par bilder från kvällen.

Linnea Henriksson är en svensk popstjärna som medverkade i Idol 2010, och efter tre fullängdsalbum har hon vuxit fram till en populär akt. Hon har mycket energi och scennärvaro på sina spelningar, något hon visade ikväll på Stadsträdgården i Örebro.

Annons ▾

Hon klev på scenen runt klockan 20.00 och inledde med Halmstad där textraden ”Ikväll så skapar vi nya minnen” på något sätt kändes rätt. Linnea Henriksson uppmanade även publiken att komma fram till scenen och dansa vilket hon även lyckades med. Här kommer ett par bilder från konserten.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs