Stort slagsmål vid Boglundsängen efter misstänkt rån

Vid klockan 23:22 på onsdagen larmades polisen till Boglundsängen, detta efter larm om ett slagsmål, man misstänker att detta är kopplat till ett rån.

· Publicerad: 7 juli 2022 · 11.24.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 23:22 på onsdagskvällen som polisen larmades till Boglundsängen i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om ett stort slagsmål på en plats i området.

Enligt uppgifter skall ett flertal personer slagits och flera av dem ska känna varandra. Polisen misstänker att slagsmålet kan vara kopplat till ett rån som före slagsmålet inträffade vid en bensinstation i närheten.

Annons ▾

Vid bensinstationen ska en 15-årig kille blivit hotad och fått betala drivmedel till en personbil. Personen som är misstänkt för rånet ska därefter även varit involverad i slagsmålet. Det är en man i 25-årsåldern, och denne är anhållen misstänkt för rån.

Även en man i 30-årsåldern sitter anhållen misstänkt för grov misshandel. Denne ska använt någon form av stickvapen i samband med slagsmålet. Det finns uppgifter om att ett flertal inblandade ådragit sig skador, men dessa ska ej varit livshotade skriver polisen.

FIKK - För att alla behövs