Bildspecial – Klossfestivalen 2022 i Örebro

Fredagen den 8 juli drog Klossfestivalen igång, under helgen kommer det bjudas på tävlingar, utställningar och lego i stora mängder.

· Publicerad: 8 juli 2022 · 19.29.

Äntligen slog Conventum Arena upp portarna för en ny upplaga av Klossfestivalen. Denna stora legofest som har påverkats av Coronapandemin är efter två års frånvaro tillbaka. Nu väntar en helg full med tävlingar, utställningar och lego i stora mängder.

Precis som tidigare år fanns här många fina utställningar att titta på. Samt de stora legopoolerna som snabbt fylldes upp av barn som byggde. På grund av pandemin så blev det här den sjätte upplagan, och trots att lego är kul kändes det som en upprepning.

Annons ▾

Borta är de stora byggverken och några av utställningarna känns igen, man har sett det förut. Men precis som de tidigare åren kommer Klossfestivalen ändå bli en succé, under fredagen beräknade man att över 2000 personer med förköp hade besökt festivalen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs