Man misstänkt narkotikabrott i Varberga

En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott efter att denne uppträtt aggressivt i en lägenhet i Varberga under måndagen.

· Publicerad: 11 juli 2022 · 20.57.
Arkivbild: Martin Avedal

Polisen larmades vid klockan 17:46 på måndagseftermiddagen till Varberga i Örebro. Detta efter att man fått larm om någon form av bråk på en adress i området. Polisen formulerade det som ”stökigt i en lägenhet”.

Enligt uppgifter skall en man i 20-årsåldern uppträtt aggressivt i lägenheten och polisen fattar misstanke om att denne är påverkad av narkotika. Man hittar även misstänkt narkotika på honom. Ingen person blev skadad i samband med denna händelse, men det är oklart hur många som befanns sig i bostaden.

Annons ▾

— Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott, skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs