ÖSK kryssade mot Trelleborg hemma på Behrn Arena

Tisdagen den 12 juli tog ÖSK Fotboll emot Trelleborg hemma på Behrn Arena, matchen slutade 2-2 efter att hemmalaget kvitterat på en hörna.

· Publicerad: 12 juli 2022 · 22.49.

Kräftgången fortsätter för ÖSK Fotboll, återtåget mot Allsvenskan har spårat ur och laget ligger närmare nedflyttning till division 1. Efter tre raka förluster lyckades dock laget ta poäng på gästande Trelleborg, men det hjälper inte.

ÖSK kom till match efter att ha förlorat borta mot bottenlaget Örgryte. Där för innan hade man även förlorat mot Landskrona borta och hemma mot BP. Trelleborg låg inför kvällens möte bara ett par placeringar över ÖSK, men ändå var det hemmalaget som fick rädda en poäng då matchen slutade 2-2.

Annons ▾

Erik Björndahl gav ÖSK en drömstart mot Trelleborg

ÖSK fick dock en drömstart på matchen mot Trelleborg, redan i den 7:e minuten kunde Erik Björndahl nicka in 1-0. Målet kom på en hörna där Kevin Walker la in bollen i straffområdet som bäddade för Björndahl. Glädjen var stor i hemmalaget och det kändes som en lättnad.

Men i den 26:e minuten kom kvitteringen, Nicolas Mortensen blev friställd och kunde skicka in 1-1. I den andra halvleken kom nästa kalldusch från ÖSK när Henry Offia ökade på ledningen för gästerna. Han skickade in 1-2 i den 52:e matchminuten.

ÖSK skulle dock på nytt göra ett mål på en fast situation, Victor Mpindi kunde vid en hörna skicka in 2-2. Trots att ÖSK nu tagit över spelet lyckades man inte ta vara på det. Man blev försiktiga och på stopptid var det istället Trelleborg som var nära att ta hem segern.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs