Försvararen Hussein Ali klar för SC Heerenveen

Försvararen Hussein Ali lämnar Sverige och ÖSK Fotboll för spel i Nederländerna och klubben SC Heerenveen, detta skriver ÖSK på sin hemsida.

· Publicerad: 19 juli 2022 · 15.43.

Det har under sommaren framkommit att försvararen Hussein Ali skulle lämna ÖSK Fotboll för spel i Nederländerna. Under tisdagen kunde klubben bekräfta att en övergång till SC Heerenveen nu är klar.

— Hussein har under tiden i ÖSK varit ett superproffs som varje dag jobbat hårt för att bli bättre och han har alltid satt laget i första hand. Vi önskar Hussein stort lycka till i sin nya klubb, säger Axel Kjäll på ÖSK:s hemsida.

Annons ▾

Hussein Ali kom till ÖSK från Malmö FF

Hussein Ali anslöt till ÖSK från Malmö FF under sommaren 2019. Under tiden i ÖSK har han etablerat sig på en A-lagsnivå med flera framträdanden i Allsvenskan. Det blev totalt 63 tävlingsmatcher i ÖSK-tröjan för den 20-årige försvararen.

— Jag vill rikta ett jättestort tack till alla i ÖSK. Från alla ledare och spelare till fansen och alla runt om klubben. Jag kom hit som en pojke och lämnar som en man. Jag hoppas att man snart tar sig tillbaka till Allsvenskan för det är där klubben hör hemma, säger Hussein Ali.

FIKK - För att alla behövs