Bildspecial – Peter Jöback på Stadsträdgården

Lördagen den 23 juli spelade artisten Peter Jöback på Stadsträdgården i Örebro. Här kommer ett par bilder från konserten.

· Publicerad: 23 juli 2022 · 22.43.

Lördagen den 23 juli spelade Peter Jöback på Stadsträdgården i Örebro. Örebro Tribune var på plats och bevakade konserten, här kommer ett par bilder från kvällen.

Peter Jöback är en svensk sångare som bl.a. gjort sig känd som musikalartist. Men utöver det har han även varit med i Melodifestivalen och lånat ut sin röst till animerade filmer. Just nu är han ute på turné för att fira alla de år han varit aktiv.

Annons ▾

Han klev upp på scenen runt klockan 20.00 till tonerna av den blomstertid nu kommer. Och därefter bjöds publiken på flera av de alster från Peter Jöbacks låtskatt. Här kommer ett par bilder från kvällen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs