ÖSK Fotboll föll tungt mot Brage – igen

Under lördagen tog ÖSK emot Brage hemma på Behrn Arena, och det blev en ny förlust för hemmalaget, den här gången med 1-3.

· Publicerad: 30 juli 2022 · 19.48.

Lördagen den 30 juli tog ÖSK Fotboll emot Brage hemma på Behrn Arena. Precis som i seriepremiären i början av april föll ÖSK på nytt tungt mot Brage. Dagens match slutade 3-1 till gästerna.

Det var bäddat för revenge för ÖSK, de var bara tre poäng bakom Brage i serien. De hade även bra from och efter den tunga förlusten i seriepremiären hade ÖSK möjlighet visa att Behrn Arena är deras borg. Brage skulle dock på nytt ta hem segern.

Annons ▾

Brage tog en tidig ledig

Det blev ett upprepande för ÖSK när de tog emot Brage hemma på Behrn Arena, redan i den 5:e matchminuten kunde André Reinholdsson skicka in 0-1 till gästerna. Sist när de möttes ledde Brage med 3-0 efter 25 minuter. Idag lyckades dock ÖSK hålla mer tätt.

Men det skulle bli ett mål till innan halvtidspaus. I den 34:e matchminuten utökande Brage ledningen till 0-2 genom Niklas Söderberg. I den andra halvleken var det ÖSK som tog över spelet, de försökte få till en reducering. Det fick man tillslut efter att man bytt in Jiloan Hamad, han hittade målet i den 68:e minuten.

Därefter gick ÖSK för en kvittering och hade tryck mot gästernas mål. Domaren lade även på sju minuters stopptid. Men trots detta kunde inte ÖSK få in bollen. Istället var det Brage som kunde lägga in 1-3, målskytt blev Jonathan Tamimi.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs