SJ presenterar erbjudande till festivalbesökare

SJ skriver att den som tar tåget till Way out West och Big Slap går före i kön och kommer snabbare in på två av sommarens festivaler.

· Publicerad: 4 augusti 2022 · 13.04.
Foto: SJ

SJ gick under torsdagen ut med ett erbjudande till festivalbesökare i sommar. Tar man tåget till festivalen får man gå före i kön när man ska gå in på festivalområdet.

— Festivalbesökare som tar tåget går före i kön och kommer snabbare in på två av sommarens festivaler, Way out West och Big Slap. Tillsammans jobbar SJ och festivalarrangörerna för ett mer hållbart resande, skriver SJ i ett pressmeddelande.

Annons ▾

För dig som tar tåget till Way Out West i Göteborg

Alla besökare som reser med SJ till Way out West får ett Green Ticket-armband. Med armbandet slipper du som besökaren stå i ordinarie kö vid ankomst och erbjuds dessutom olika förmåner och rabatter.

För de resenärer som vill ha en smidig lösning och en härlig resa har SJ ett eget festivaltåg. Under den resan får resenärerna både festival- och greenticket-armband ombord och kan gå direkt in på festivalen vid ankomst. På plats inne på festivalområdet välkomnar SJ alla festivalbesökare, det blir en ny oas för gemenskap.

På den nya loungeytan kommer besökare kunna ta en kaffe, hämta upp vattenflaskor som är gjorde av 100% återvunnen plast och utmana varandra i ett hållbarhetsquiz där man kan vinna en resa med SJ EuroNight till Hamburg inklusive övernattning.

För dig som tar tåget till Big Slap i Malmö

Alla besökare som reser med SJ till Big Slap och som visar upp sin tågbiljett i SJ:s entré Green Track får snabbare tillträde till festivalen. SJ skriver även att de närvara på både Way out West och Big Slap.

— Det känns grymt att kunna visa uppskattning till våra resenärer tillika festivalens besökare på det här sättet. Jag vill passa på att hylla alla som väljer att ta tåget till festivalerna, de tar även ansvar för kommande generationer, säger Pernilla Johansson ansvarig projektledare på SJ.

För mer information om detta kan besöka fölande hemsidor. Resa till Way out West. Eller sidan för specialresor inom SJ.

FIKK - För att alla behövs