Bildspecial – Jill Johnson på Stadsträdgården

Lördagen den 6 augusti spelade artisten Jill Johnson på Stadsträdgården i Örebro. Här kommer ett par bilder från konserten.

· Publicerad: 6 augusti 2022 · 23.05.

Lördagen den 23 juli spelade Jill Johnson på Stadsträdgården i Örebro. Örebro Tribune var på plats och bevakade konserten, här kommer ett par bilder från kvällen.

Jill Johnson är en svensk sångerska som varit verksam sen slutet av 80-talet. Men det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 1998, utöver det har hon haft stora framgångar som countrysångerska och låtskrivare. Hon hade även framgångar med TV-serien Jills veranda som sändes första gången på SVT 2014.

Annons ▾

Just nu är Jill Johnson ute på en turnén Havanna, som är tillägnad hennes dotter med samma namn. Runt klockan 20.00 klev Jill Johnson upp på scenen och bjöd publiken på flera av hennes alster. Här kommer ett par bilder från kvällen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune  

FIKK - För att alla behövs