Örebro Volley presenterar nyförvärv – stjärnan återvänder

Stjärnan Diana Lundvall återvänder till Örebro Volley samtidigt som veteranen Jonna Nilsson stannar. Tre nya nyförvärv ansluter även inför säsongen.

· Publicerad: 16 augusti 2022 · 17.09.

Örebro Volley kunde under tisdagen presentera ett gäng nyförvärv till klubben, men även en veteran som stannar. Det handlar om den unga trion Hedda Broberg, Paulina Lindberg, Sabrina Phinizy samt Jonna Nilsson. Samtidigt återvänder även landslagsstjärnan Diana Lundvall.

Jonna Nilsson och Diana Lundvall behöver egentligen ingen presentation. Nilsson kommer att göra sin nionde säsong i klubben och trots sin unga ålder är hon en rutinerad veteran som spelat länge. Lundvall var en stjärna i laget och lämnade klubben för spel utomlands men är efter två år tillbaka.

Annons ▾

En ung trio med erfarenheter från USA

Den unga trion med Hedda Broberg, Paulina Lindberg och Sabrina Phinizy har alla en speciell erfarenhet. De har alla spelat i USA innan de anslöt till Örebro Volley. Både Lindberg och Phinizy har spelat på college medan Broberg har spelat på Bowling Green University.

Broberg och Phinizy har dessutom representerat Engelholm i den svenska elitserien. Borberg och Lindberg har även fått skolning på volleybollgymnasiet i Falköping. Nu är alla tre klara för topplaget Örebro Volley. Dessutom lovar klubben att det kommer komma mer nyheter innan säsongen 2022/23 drar igång.  

FIKK - För att alla behövs