Ny tung förlust för ÖSK – föll hemma mot Skövde

ÖSK förlorade på nytt när de under tisdagen tog emot Skövde hemma på Behrn Arena, gästerna kunde åka hem med en 0-1 seger.

· Publicerad: 23 augusti 2022 · 23.21.

Tisdagen den 23 augusti tog ÖSK Fotboll emot Skövde AIK hemma på Behrn Arena. Matchen slutade 0-1 till gästerna efter att Yoann Fellrath gjort mål i den 21:e match minuten.

Nu ser det verkligen mörkt ut för ÖSK, återtåget till Allsvenskan har spårat ur och laget har bara fyra poäng ner till kvalspel. Kvalspel för att hålla sig kvar i Superettan. Vem hade inför säsongen trott det om detta lag som ändå såg bra ut på pappret.

Annons ▾

Skövde var det bättre laget ikväll

Det finns inget bra att säga om ÖSK idag, detta var verkligen en dålig match från deras sida. Skövde coachade av förra landslagsspelaren Tobias Linderoth var bättre, de tog ledningen redan i den 21:e minuten och var närmare 0-2 än vad ÖSK var en kvittering.

ÖSK lyckades inte få nått utrett på planen idag, Skövde vann alla bollar och kunde enkelt läsa sönder de anfallsförsök ÖSK hade. Efter gästernas ledningsmål kollapsade nästan hemmalaget, de bjöd på flera målchanser där gästerna kom fri med William Eskelinen. Men mer än ett mål lyckades inte Skövde få in.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs