Örebro Syrianska chanslösa mot Djurgården

Örebro Syrianska förlorade Cup-matchen mot den allsvenska giganten Djurgården, slutresultatet blev 3-0 till gästerna som fick två straffar.

· Publicerad: 1 september 2022 · 23.44.

Torsdagen den 1 september spelades kanske årets fotbollsmatch på Behrn Arena. Lilla Örebro Syrianska som spelar i division 1 tog emot allsvenska giganten Djurgården i Svenska Cupen.

Det blev en stor fotbollsfest med 2235 personer på läkaren. Framför allt var det mycket sång och bengaler på Västra stå när Örebro Syrianskas fans bjöd upp. Även Djurgården hade en hel del supportrar på plats men matchen på läktaren vann Örebro Syrianska överlägset.

Annons ▾

Men matchen på planen blev en rätt så ensidig historia där Djurgården spelmässigt var överlägsna och kunde komfortabelt vinna med 0-3. De hade med sig en 0-1 leding från första halvlek, gästerna gjorde två mål på straff som tillkom när Örebro Syrianska inte han med i spelet.

Foto: Pressbilden

FIKK - För att alla behövs