Bildspecial – Live at Heart 2022 i Örebro

I onsdags drog Live at Heart igång, Örebro Tribune var under fredagen ute och bevakade ett flertal konserter, här kommer bilderna.

· Publicerad: 3 september 2022 · 12.54.

Showcase-festivalen Live at Heart har återigen dragit igång. I år är man tillbaka med full styrka efter två års Coronarestriktioner. Örebro Tribune var ute under fredagen och bevakade bland annat artister på Kvarteret & Co, Satin och Makeriet.

Årets upplaga är precis som föregående år unik och många intressanta artister går att beskåda. Detta gör Live at Heart till både en fantastisk upplevelse men samtidigt tidsmässigt krävande. Det finns för mycket att se men också för lite tid. Till årets upplaga har arrangören släppt en App som man smidigt kunnat fått en överblick över artister och spelschema.

Annons ▾

Örebro Tribune blir dock imponerade över utbudet, Live at Heart är ett jämlik evenemang som lyfter fram artister från olika genres och bryter mot traditionella normer. Vi blev väldigt imponerade över rockbanden Kilimaniaro och The Riven, som både frontades av sångerskor med starka röster.

Här kommer ett bildspeciel från fredagens konserter. Kilimaniaro (1-5), The Riven (6-9), Coral The Color (10-11), Aiko (12-15) och Zombiedaddys (16-20).

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs