Mediokert ÖSK kryssade mot Norrby på Behrn Arena

ÖSK Fotboll spelade under söndagen oavgjort hemma mot Norrby, matchen slutade 0-0 efter rätt så mediokert spel från hemmalaget.

· Publicerad: 4 september 2022 · 19.09.

Söndagen den 4 september var det återigen dags för ÖSK Fotboll att spela hemmamatch. De tog emot Norrby som ligger precis över kvalplatserna till nedflyttning. De bägge lagen möttes även tidigare under säsongen, då vann ÖSK på bortaplan med 2-0.

ÖSK som inte alls hittat spelet under säsongen och förmodligen missat råg till Allsvenskan kom till match med en bortaseger. Denna seger var nye huvudtränaren Christian Järdlers första framträdande. Han skulle nu följa upp med en ny seger mot Norrby men matchen slutade 0-0.

Annons ▾

ÖSK och Norrby kryssade efter händelsefattig match

ÖSK har det som sagt inte lätt, återigen genomförde man en medioker prestation på planen. Trots detta att inledningen såg lovande ut, ÖSK såg pigga ut och verkade vilja gå för en andra raka seger. Men tempot kom av sig och matchen blev något helt annat. Inga klara målchanser och inget kreativt spel.

Först under andra halvlek lyckades Ahmed Yasin få iväg två skott mot mål men utöver det lyste skotten med sin frånvaro. ÖSK är bra på att erövra boll och vända på kontringar. Men samtidigt stannar de upp anfallen och Norrby hinner återgruppera sig och hela anfallet rinner ut i sanden. Detta är smärtsamt att se och en av förklaringarna till varför matchen slutar mållöst idag.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs