Lidl Sverige återkallar Getost Bûche de Chèvre

Lidl Sverige återkallar sin produkt Getost Bûche de Chèvre, Chêne d’ Argent, då det kan finnas risk för metallbitar i produkten.

· Publicerad: 10 september 2022 · 20.57.

Lidl Sverige kunde under lördagen meddela att de återkallar Getost Bûche de Chèvre, Chêne d’ Argent. Detta då det kan finnas risk för metallbitar i produkten. Kunder som har köpt och fortfarande har kvar produkten ska kassera denna alternativt returnera varan till närmaste butik.

— Kunderna får självklart pengarna tillbaka även utan uppvisande av kassakvitto. Det går även bra att kontakta vår kundtjänst. Lidl Sverige beklagar detta och ser allvarligt på det inträffade. Lidl Sverige utreder nu tillsammans med leverantören hur detta kunnat ske samt för att förhindra så att något liknande inte sker i framtiden, skriver Lidl i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Lidl Sverige tar detta på stort allvar och återkallar produkten omgående. Produkten har sålts i samtliga av Lidl Sveriges butiker. Inga andra produkter av märket märket Chêne d’ Argent är drabbade.

Återkallandet berör endast produkten:

Artikel: Getost – Bûche de Chèvre
Förpackningsstorlek: 200g
Märke: Chêne d’ Argent
Bäst-före-datum: 2022-10-06 samt 2022-10-12

FIKK - För att alla behövs