Metalbandet Sabaton till Lindesberg i februari

Falunbaserade Power Metal-bandet Sabaton kommer till Lindesberg nästa år, konserten är en del av den Sverigeturné bandet genomför i början av 2023.

· Publicerad: 14 september 2022 · 11.33.

Det Falunbaserade Power Metal-bandet Sabaton åker ut på en ny Sverigeturné nästa år. Ett av stoppen blir Lindesberg och Lindesberg Arena, detta kunde bandet skriva om på sin hemsida under gårdagen.

Sabaton som i april besökte Örebro och i skrivande stund är ute på en världsturné kommer nästa år genomföra en Sverigeturné. Bandet skriver på sin hemsida att man kommer besöka städer som man inte spelade i under 2022. Framför allt är det mindre orter som Motala, Arvika och Lindesberg.

Annons ▾

Sabaton är ett Power Metal-band som är kända för sina energiska liveshower där låtarna ofta handlar om krig eller historiska händelser. Konserten i Lindesberg äger rum lördagen den 4 februari, biljetter går att beställa på bandets hemsida.

FIKK - För att alla behövs