Nu är det dags för Jobbchansen på Kulturkvarteret

Onsdagen den 21 september är det dags för Jobbchansen på Kulturkvarteret i Örebro. Arbetssökande kan gå dit mellan klockan 09:00 – 12:00.

· Publicerad: 20 september 2022 · 12.49.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Kommun kunde under tisdagen meddela att det är dags för Jobbchansen igen. Detta är en av flera tillfällen där Jobbchansen går av stapeln. Syftet är att ge arbetssökande en unik chans att träffa blivande arbetsgivare.

— Vi ser fram emot att kunna matcha ihop såväl arbetssökande som företag nu under hösten. Utfallet från Jobbchansen i våras var att 90 personer blev rekryterade så det är väldigt glädjande, berättar Thomas Strömberg, samordnare för utbildning, försörjning och arbete.

Annons ▾

Jobbchansen äger rum på Kulturkvarteret

Jobbchansen äger rum i Akustiken i Kulturkvarteret, öppettider kommer vara mellan klockan 09:00 – 12:00. Då kommer ett flertal arbetsgivare finns på plats och genom korta speed-intervjuer har man chansen att träffa olika företag. Träffen är gratis och arbetssökarna behöver endast ha med sig sitt CV.

— Om du vill träffa företag på ett enkelt och effektivt sätt är du varmt välkommen till Kulturkvarteret den 21 september, avslutar Thomas Strömberg.

Info:

Datum: 21 september
Plats: Akustiken i Kulturkvarteret
Tid: 09:00 – 12:00

FIKK - För att alla behövs