Polis avvisade a-traktorer och personbilar från Almby

Polisen fick avvisa ett flertal personer i a-traktorer och personbilar från Almby under natten mot lördagen, detta då de störde boende i området.

· Publicerad: 1 oktober 2022 · 11.26.
Polis i Örebro

Polisen rapportera på sin hemsida att det var stökigt i Almby under gårdagskvällen samt natten till lördagen. Man blev larmade två gånger till Örebrostadsdelen efter larm om att a-traktorer och personbilar spelade hög musik.

Enligt uppgifter inkom första larmet vid klockan 23:31 på fredagen. Boende i Almby ska kontaktat polisen om att a-traktorer och personbilar åker runt i rondeller och spelar hög musik. När patrullen anländer till Almby är det många ungdomar vid platsen och en man i 20-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering.

Annons ▾

Ca en timme senare inkommer nya larm från Almby om att a-traktorer och personbilar fortfarande åker runt i rondeller och spelar hög musik. Polisen väljer då att avvisa samtliga personer från platsen skriver man på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs