Jhonas Enroth förlänger med Örebro Hockey

Jhonas Enroth stannar i Örebro Hockey, detta kunde klubben bekräfta under måndagen då målvakten skrivit ett nytt treårskontrakt.

· Publicerad: 17 oktober 2022 · 12.56.

Stjärnmålvakten Jhonas Enroth förlänger med Örebro Hockey. detta kunde klubben under måndagen skriva på sin hemsida. Enroth skriver ett nytt treårskontrakt som sträcker sig till säsongen 2025/26.

— Jag är jätteglada över att fortsätta resan här i Örebro. Sedan första dagen här har jag trivts otroligt bra och jag älskar att spela här. Jag känner en stor hunger att bli bättre varje dag och det är inspirerande att vara i den här miljön. Vi har ett grymt stöd och hockeyintresset här i stan växer för varje år, nu ser jag fram emot att fortsätta jobba hårt för att vi ska nå framgång, säger Jhonas Enroth.

Annons ▾

Jhonas Enroth är en av SHL:s bästa målvakter

Jhonas Enroth återvände till den nationella hockeyscenen 2019 när han hjälpte Örebro att ta sig till play-in. Efter en ny avstickare till KHL och EBEL säsongen 2019/20 så skrev han på en nytt kontrakt med Örebro inför säsongen 2020/21. Därefter har han växt ut som en av SHL:s bästa målvakter.

— Vi är väldigt glada över att behålla Jhonas hos oss. Rothen är ett proffs ut i fingerspetsarna, extremt noggrann i det dagliga arbetet och ett stort föredöme. Med sin rutin och sina ledaregenskaper är Jhonas viktig för oss både på och utanför isen. Jhonas är en av seriens absolut bästa målvakter och med sitt driv och hunger kommer han fortsätta utvecklas och ta steg hos oss, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

FIKK - För att alla behövs