Håkan Hellström kommer till Örebro i juli

En av Sveriges största artister meddelade under måndagen att han åker ut på en Sverigeturné 2023, det är Håkan Hellström och han kommer till Örebro.

· Publicerad: 24 oktober 2022 · 11.05.
Håkan-Hellström
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Håkan Hellström åker ut på en Sverigeturné nästa år. Ett av stoppen blir Örebro och Brunnsparken. Detta skriver den svenska artisten på sin hemsida under måndagen.

Konserten i Örebro är en del av 11 städer som Håkan Hellström besöker under turnén. Dessutom gör han en avstickare till Oslo den 11 augusti vilket avslutar hela turnén. Den startar i Helsingborg den 16 juni och håller på hela sommaren, den 28 juli kommer han till Örebro och Brunnsparken.

Annons ▾

Det här är den första turnén Håkan Hellström gör sen sommaren 2017. Även då stannade han till Örebro och Brunnsparken. Biljetterna till kommande Sverigeturné släpps på fredagen den 29 oktober och går att köpa på eventim.se.

FIKK - För att alla behövs