ÖSK tappade mot Landskrona trots Segers dubbel

Örebro SK kunde inte säkra något nytt kontrakt i Superettan under lördagen. Man tappade en 2-0 ledning hemma mot Landskrona, och tappade även poäng.

· Publicerad: 29 oktober 2022 · 22.36.

I sista hemmamatchen för säsongen tappade ÖSK Fotboll en 2-0 ledning till 2-2 mot Landskrona. Detta innebär att ÖSK inte har säkrat något nytt Superettankontrakt. Och med en match kvar att spela ligger Örebro bara en poäng från nedflyttningskval.

ÖSK fick en drömöppning på matchen när David Seger gjorde både 1-0 och 2-0 i den 23:e respektive 30:e matchminuten. Men så många gånger förut slutade även den här matchen i en besvikelse. I andra halvlektappade man ledningen.

Annons ▾

Landskrona kunde genom Ousmane Diawara och Robin Dzabic reducera och kvittera. För ÖSK väntar nu en tuff bortamatch mot Jönköping/Södra som också gärna vill undvika nedflyttningskval. Sen tidigare är det också klart att BP och Halmstad kommer spela i Allsvenskan nästa år.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs