Två män stal energidryck från butik i Västhaga

Under onsdagen genomförde två män en stöld mot en butik i Västhaga. De bägge kom över en större mäng energidryck men kunde lokaliseras av polis.

· Publicerad: 2 november 2022 · 17.06.
Dryckerna på bilden har inget med incidenten att göra. Arkivbild: Martin Avedal

Polisen larmades vid klockan 12:33 på onsdagen till en matvarubutik i Västhaga efter att det inträffat en stöld. Två män i 35-årsåldern är misstänkta för att ha stulit en mängd burkar energidryck från butiken.

Enligt uppgifter skall männen stoppat ner en stor mängd energidrycker i en medhavd stor väska. Därefter sprang de bägge två ut ur butiken utan att betala för varorna. Några ur butikspersonalen sprang efter men tappade männen ur sikte innan polis hann anlända till platsen. 

Annons ▾

Polisen genomförde ett spaningsarbete i det aktuella området och fick tips från allmänheten att de bägge männen ska sprungit in i en annan butik. Polisen kontrollerade de bägge männen, och visade det sig att de var identiska med tjuvarna från butiken i Västhaga.

Männen hade också ett gömställe, där hade de gömt undan 67 burkar energidryck till ett värde av ca 1900 kronor. De bägge männen är nu misstänkta för stöld, men de har inte blivit frihetsberövade.  

FIKK - För att alla behövs