HammerFall kommer till Örebro i mars 2023

Det svenska power metal-bandet HammerFall kommer till Örebro nästa år. De kommer uppträda på Frimis Salonger fredagen den 24 mars.

· Publicerad: 8 november 2022 · 14.53.

Arrangören Laweka Event kunde under tisdagen meddela att det svenska power metal-bandet HammerFall kommer till Örebro nästa år. De kommer genomföra en spelning fredagen den 24 mars på Frimis Salonger.

Konserten är en del av en Sverigeturné med namn Swedish Brotherhood som genomförs nästa år. Detta i samband med att HammarFall också har släppt sitt tolfte studioalbum Hammer of Dawn. Konserten i Örebro blir den första på svensk mark 2023.

Annons ▾

— Efter sommar, höst och vinter på vägarna i världen är det dags att vända blickarna hemåt. Vi är sjukt laddade för den här Swedish Brotherhood 2023-svängen. Det var alldeles för länge sedan vi turnerade i vårt hemland, skriver HammerFall.

Info:

Datum: 24 mars 2023
Plats: Frimis Salonger
Insläpp: kl 20:00

Biljettsläpp är nu på fredag den 11 november klockan 10:00, du kan köpa biljetter via Tickster.com 

FIKK - För att alla behövs