Tonåring rånad på elsparkcykel i Markbacken

En kille i den yngre tonåren ska under onsdagseftermiddagen blivit utsatt för ett rån i Markbacken. Någon ska tagit dennes elsparkcykel.

· Publicerad: 16 november 2022 · 17.42.
Arkivbild

Det var vid klockan 15:59 på onsdagen som polisen larmades till bostadsområdet Markbacken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån.

Enligt uppgifter skall en kille i den yngre tonåren blivit utsatt för ett rån. En för honom okänd person tvingade till sig dennes elsparkcykel och i samband med incidenten har rånaren visat upp ett vapenliknade föremål.

Annons ▾

Polisen skriver på sin hemsida att man varit på plats med flera patruller i området men utan att hitta någon misstänkt person. Man har också upprättat en anmälan gällande grovt rån och grovt vapenbrott. Tonårspojken ska inte blivit fysiskt skadad i samband med denna händelse.

FIKK - För att alla behövs