INVSN kommer till Kulturhuset i december

INVSN kommer till Kulturhuset i Örebro den 2:e december, detta kunde Klubb Mono skriva om i ett pressmeddelande under fredagen.

· Publicerad: 18 november 2022 · 23.08.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Klubb Mono kunde under fredagen meddela att bandet INVSN kommer till Kulturhuset i Örebro den 2:e december. INVSN frontas av Dennis Lyxzén som även är frontman i de svenska hardcore-pionjärerna Refused.

I ett pressmeddelande skriver arrangören bakom Klubb Mono att giget var en sista minuten bokning. Dennis Lyxzén hade hört av sig och frågat om de kunde få till ett stopp i Örebro innan Europaturnén drar igång.

Annons ▾

— De ville ha ett stopp på vägen ner till Köpenhamn där de har premiär för sin Europaturné. Ett tillfälle som vi såklart inte ville missa. Så sagt och gjort, vi bokade B-salen i Kulturhuset och frågade Svart Katt om de ville supporta, skriver Klubb Mono.

Info:

Datum: Fredag 2 december
Plats: B-salen, Kulturhuset
Starttid: 21.00
Pris: 150 kr
Biljetter: Går att köpa på Tickster
Ålder: 18 år

FIKK - För att alla behövs