Bildspecial – Örebro Öl & Whisky Festival 2022

Helgen den 25-26 november ägde Örebro Öl & Whisky Festival rum på Conventum. Örebro Tribune var på plats för att bevaka eventet.

· Publicerad: 26 november 2022 · 18.11.

Sista helgen i november ägde Örebro Öl & Whisky Festival 2022 rum på Conventum. Premiärendagen var fredagen den 25:e och festivalen höll till även under lördagen då Örebro Tribune var på besök.

Årets upplaga av Örebro Öl & Whisky Festival var i vanlig ordning en succé. Under fredagen ska man haft runt 1800 besökare och redan vid klockan 15:00 på lördagen hade man klickat in 1000 personer och man hade det dubbla i förköp.

Annons ▾

Utbudet var stort och det fanns mycket att äta samt dricka. Något av det Örebro Tribune fastnade för var Rammstein Gin och den brandbil från Höganäs bryggeri som fanns på plats. Här kommer ett par bilder från Örebro Öl & Whisky Festival 2022.

FIKK - För att alla behövs