Ingen Niklas Eriksson i Örebro Hockey nästa säsong

Idag står det klart att Niklas Eriksson inte kommer fortsätta som huvudtränare i Örebro Hockey efter säsongen, detta skriver klubben på sin hemsida.

· Publicerad: 21 december 2022 · 23.18.

Idag kom beskedet att Niklas Eriksson inte kommer fortsätta som huvudtränare i Örebro Hockey efter säsongen. Detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under onsdagen.

— Niklas fick beskedet under förra veckan och nu känner vi att vi kan kommunicera ut det för att undvika ytterligare spekulationer. Niklas har gjort ett jättebra jobb under sina år i klubben. Nu har vi dock valt att göra en förändring till nästa säsong. Tillsammans med Niklas kan vi nu fokusera fullt ut på att avsluta säsongen på bästa sätt, säger Stefan Bengtzén.

Annons ▾

Det har under de senaste veckorna spekulerats om Niklas Eriksson kommer fortsätta som tränare i Örebro eller inte. Idag valde alltså klubben att ge besked gällande frågan. Niklas Eriksson kom till Örebro Hockey som assisterande tränare under säsongen 2016/17. Under säsongen 2018/19 tog han klivet upp som huvudtränare.

— Först och främst vill jag säga att jag har trivts väldigt bra i klubben och i staden. Det har varit lärorika, roliga och utvecklande år och nu ser jag fram emot att avsluta på bästa möjliga sätt, säger Niklas Eriksson.

FIKK - För att alla behövs