David Seger förlänger med ÖSK Fotboll

ÖSK kunde under måndagen meddela att de förlängt med mittfältaren David Seger. Dessutom återvänder Adam Bark efter tre säsonger i Motala.

· Publicerad: 9 januari 2023 · 12.57.

Mittfältaren David Seger förlänger med ÖSK, detta kunde klubben under måndagen bekräfta på sin hemsida. Seger kom till ÖSK inför säsongen 2020 och har noterats för 89 tävlingsmatcher och åtta mål.

— Det känns fantastiskt kul att förlänga med ÖSK som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har utvecklats mycket både som spelare och person under mina tre år här och det ska jag försöka ta med mig för att hjälpa laget till en framgångsrik säsong, skriver David Seger på klubbens hemsida.

Annons ▾

Adam Bark återvänder till ÖSK

Förutom att David Seger stannar i ÖSK kunde klubben även under måndagen meddela att Adam Bark återvänder. Han har spenderat tre säsonger i klubben Motala AIF men är nu klar för ÖSK.

— Det känns hur bra som helst att vara tillbaka. Jag kom hit som 15-åring och tog mig upp i A-laget. Sedan lämnade jag och har haft tre jättebra år i Motala. Men som Örebroare är det en dröm att spela för ÖSK och nu känns det som att jag är hemma igen, säger Adam Bark på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs