Hylte/Halmstad slog Örebro Volley i en jämn match

Söndagen den 15 januari var det en toppmatch i Idrottshuset när Örebro Volley tog emot Hylte/Halmstad. Matchen slutade 1–3 till gästerna.

· Publicerad: 15 januari 2023 · 22.28.
Foto: Pressbilden

Söndagen den 15 januari var det en toppmatch i Idrottshuset när Örebro Volley tog emot Hylte/Halmstad. Matchen slutade 1–3 till gästerna där setsifforna skrevs till 22–25, 25–23, 13–25 och 18–25.

Den här matchen blev ett styrkebesked för Hylte/Halmstad som haft det tufft under säsongsstarten men nu tagit sig upp på en fjärdeplats i tabellen. Matchen började jämnt där gästerna vann första set med 22-25 och Örebro kom tillbaka och vann andra med 25-23. Tredje set blev ensidig då gästerna vann med hela 13-25, man tog även hem fjärde set och vann matchen.

Annons ▾

I Örebro gjorde Sabrina Phinizy 16 poäng, hon var den ende som kom över 10 poäng då nyförvärvet Hannah Ammerman kom närmast med 9 poäng. I Hylte/Halmstad var Thelma Grétarsdóttir dominant och stod för 20 poäng, medan förre Örebrospelaren Jonna Wasserfaller samt Tea Andric gjorde 15 poäng var.

FIKK - För att alla behövs