Stor polisinsats efter försvunnen kvinna i Örebro

En kvinna i 80-årsåldern ska försvunnit från sitt hem i Brickeberg under måndagsförmiddagen. Kvinnan ska lida av en demenssjukdom skriver polisen.

· Publicerad: 16 januari 2023 · 14.36.
Infälld bild kommer från anhöriga och ska vara tagen nyligen.

Polisen skriver vid lunchtid på sin hemsida att de genomför en stor polisinsats i Örebro. Detta efter att en kvinna i 80-årsåldern ska försvunnit från sitt hem i Brickeberg. Kvinnan ska lida av demenssjukdom.

Enligt uppgifter skall kvinnan försvunnit från hemmet från klockan 09:45 på måndagsförmiddagen. Det var kvinnas make som upptäckte att hon hade försvunnit och han ska ha sett hennes senast runt klockan 09:20 samma dag.

Annons ▾

Hon har grått nästan vitt hår i en ganska kort frisyr, är 172 cm lång med normal slank kroppsbyggnad. Sannolikt är hon iklädd en knälång mörkblå dunkappa, mörka byxor samt beiga mockakängor/boots. Hon går relativt obehindrat.

Den som tror sig se eller ha sett kvinnan efter kl 09:20 ombeds omedelbart kontakta polisen ledningscentral i polisregion Bergslagen via 114 14 eller om det är bråttom via 112.

 Bilden är nyligen tagen och anhöriga har godkänt att bilden publiceras, skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs