Live Nation och Luger presenterar The Shuffle Ticket

Konsertarrangörerna Live Nation och Luger släpper tillsammans The Shuffle Ticket, det är en skrapbiljett som ger en slumpad konsertupplevelse för två.

· Publicerad: 17 januari 2023 · 13.04.
Bild: Live Nation

Konsertarrangörerna Live Nation och Luger släpper tillsammans en helt ny och tillfällig typ av biljett, de har valt att kalla den The Shuffle Ticket. Det är en skrapbiljett som ger en slumpad konsertupplevelse för två, men dock gäller detta bara i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

— Den oväntade konsertupplevelsen kan vara den bästa. Med The Shuffle Ticket vill vi ge fler unga vuxna möjligheten att upptäcka ny musik på ett spännande sätt, säger Christa Murley, projektledare på konsertarrangören Luger.

Annons ▾

Därför skapades The Shuffle Ticket

Under pandemin tvingades många avstå liveupplevelser. För att påminna om den magi som skapas i mötet mellan artist och fans, lyfta alla typer av livekonserter och engagera en ung målgrupp som kanske ännu inte har varit med om sin första liveupplevelse har The Shuffle Ticket skapats.

— Att slå på shuffle-funktionen på en spellista är ett bra sätt att upptäcka nya favoriter. Nu har vi översatt den funktionen till en slumpad konsertbiljett. Vi vet att den oväntade live-upplevelsen redan uppskattas av våra festivalbesökare. Vi hoppas att The Shuffle Ticket leder till att många unga hittar nya favoritartister under 2023, säger Emilie Olsson Lignell, projektledare och kampanjansvarig på Live Nation.

The Shuffle Ticket kostar 300 kr

Stora akter som The Weeknd, Gyllene Tider och First Aid Kit samsas med artister som Louis Tomlinson och Maja Francis. Dessutom finns festivalbiljetter till Way Out West, Lollapalooza Stockholm, Summerburst och Melodifestivalsturnén i potten.

— Under 2022 ökade biljettförsäljningen igen efter två års negativ trend på grund av pandemin. Det finns en enorm längtan efter livemusik ute i landet, och med vår nya tillfälliga biljett vill vi uppmuntra unga människor att ta del av en helt ny och oväntad musikupplevelse, säger Mattias Behrer, vd på Live Nation Sverige.

Konsertbiljetten kostar 300 kr och gäller för två personer. Biljetterna är fördelade i Stockholm, Göteborg och Malmö och första biljettsläppet är den 25 januari, klockan 09.00 och gäller för konserter och festivaler mellan februari och september 2023. Biljetter går att köpa via ShuffleTicket.se. Antalet biljetter är begränsat.

FIKK - För att alla behövs