Daniel Björnquist förlänger med ÖSK Fotboll

Försvararen Daniel Björnquist förlänger kontraktet med ÖSK Fotboll, detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under måndagen.

· Publicerad: 23 januari 2023 · 23.23.

Det var under måndagen som ÖSK Fotboll kunde meddela att Daniel Björnquist förlänger med klubben. Försvaren har skrivit på för ett år då kontraktet sträcker sig över 2023.

— ÖSK betyder mycket för mig och jag har varit här i många år nu. Därför känns det skönt och bra att allt är klart och att alla bitar nu är på plats. Vi började bygga på något redan i december och det finns en revanschlust att göra ett bättre än vi gjorde förra året. Det kommer bli en inspirerande säsong som jag verkligen ser fram emot, säger Daniel Björnquist.

Annons ▾

Daniel Björnquist har spelat i BK Forward

Daniel Björnquist har Sköllersta IF som moderklubb och gick därefter till ÖSK Ungdom inför säsongen 2009. I ÖSK Ungdom blev det tre säsonger innan han tog steget till BK Forward där han spelade i ett och ett halvt år.

Sommaren 2013 värvades Daniel till ÖSK Fotboll och under sin första säsong var försvararen med och tog herrlaget tillbaka till Allsvenskan. Därefter var han kvar i ÖSK fram till dess att han lämnade för AFC Eskilstuna efter säsongen 2016. Men det blev bara en säsong i AFC då han på nytt återvände till ÖSK 2018.

FIKK - För att alla behövs