Måns Zelmerlöw kommer till Örebro i april

Onsdagen den 12 april kommer Måns Zelmerlöw med sin konserthusturné Vårskrik till Örebro. De kommer uppträda på Conventum.

· Publicerad: 1 februari 2023 · 11.40.
Måns Zelmerlöw under Melodifestivalen 2015. Foto: Martin Avedal

Måns Zelmerlöw åker ut på en turné i mars, ett av stoppen blir Örebro och Conventum. Turnén ska vara artistens första konserthusturné, och han kommer uppträda inför en sittande publik skriver PR & Beyond i ett pressmeddelande.

— De känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné, säger Måns Zelmerlöw.

Annons ▾

Onsdagen den 12 april kommer Måns Zelmerlöw med sin konserthusturné Vårskrik till Örebro.

Måns Zelmerlöw har varit aktiv under vintern

Måns Zelmerlöw är ständigt aktuell och inledde 2023 med att leda Idrottsgalan i SVT, och just nu sker inspelningarna av årets Masked Singer för TV4.

Under hösten 2022 medverkade Måns i TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkade några av Sveriges största artister. Några av låtarna var “Faller”, en tolkning av Molly Hammars “Tell Her”, ”Hatar Dig” av Daniela Rathana och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” som för närvarande klättrar på svenska radiolistan.

I december turnerade Måns tillsammans med Carola och besökte några av Sveriges största arenor med deras unika julkonsert “A Grand X-mas” som även visades på TV4 under julen. Inför julturnén släppte de tillsammans den nya jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

Info konserten:

Datum: 12/4 2023
Plats: Convnetum Örebro
Biljetter går att köpa här:

FIKK - För att alla behövs