Robert Leino förlänger med Örebro Hockey

Robert Leino förlänger med Örebro Hockey, detta skriver klubben om på sin hemsida under onsdagen. Finländaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.

· Publicerad: 1 februari 2023 · 23.11.

Det var under onsdagen som Örebro Hockey kunde meddela att centern Robert Leino förlänger med klubben. Den 29-årige finländaren ska ha skrivit på ett tvåårskontrakt.

— Mitt första alternativ har hela tiden varit att fortsätta i Örebro och det känns jättebra att allt är klart nu. Jag och min familj trivs väldigt bra här och jag älskar att spela i Behrn Arena. Jag tycker att vi som lag tar steg framåt hela tiden och jag vill vara med och bidra till att vi tillsammans når framgång, säger Robert Leino på klubbens hemsida.

Annons ▾

Robert Leino kom till Örebro 2020

Robert Leino kom till Örebro inför säsongen 2020/21 och är nu inne på sin tredje säsong i klubben. Leino har blivit en viktig spelare både på isen och vid sidan av under de senaste säsongerna. I måndags blev Leino tillsammans med landsmannen Rasmus Rissanen uttagen att representera Finland i Beijer Hockey Games.

— Vi är jätteglada att Leino väljer att fortsätta sin hockeyresa hos oss i Örebro. ”Bobby” som vi kallar honom är en laglojal spelare som är väldigt användbar i olika spelformer. ”Bobby” är i en bra ålder och vi tror att han kan ta ytterligare steg. Under åren hos oss har han både spelat center och på en kant vilket vi ser som ett stort plus. Vi tror väldigt mycket på ”Bobby” och vi ser fram emot att fortsätta jobba med honom under de två kommande säsongerna, säger Örebro Hockeys GM Stefan Bengtzén.

FIKK - För att alla behövs