Thomas Stenström första artisten klar för Humlehagen

Thomas Stenström är klar för Humlehagen, artisten blir den första bokningen arrangören bakom evenemanget gör i år, fler akter kommer tillkomma.

· Publicerad: 3 februari 2023 · 17.30.
Foto: Petorovsky

Thomas Stenström är klar för Humlehagen, han är den första artisten som blir bokad på sommarens stora musikfest utanför Örebro. Det är tredje gången som Stenström kommer uppträda på Humlehagen.

— Det har alltid varit lapp på luckan varje gång Thomas har varit hos oss. Vi vet att Stenström älskar publiken och Humlehagen. Därför känns det extra kul att sommarens första släpp är just Thomas Stenström, säger Ki Sandholm i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Thomas Stenström har haft fullt upp

Förra året var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet utsålt var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid.

Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023, han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet. Nu är han dessutom klar för Humlehagen 2023.

FIKK - För att alla behövs