ÖSK Futsal vann stort hemma mot Uddevalla

Söndagen den 5 februari tog ÖSK Futsal emot Uddevalla hemma i Idrottshuset. Hemmalaget vann med 5-0 och behåller serieledningen i tabellen.

· Publicerad: 5 februari 2023 · 21.44.

Söndagen den 5 februari tog ÖSK Futsal emot Uddevalla Futsal Club hemma i Idrottshuset. Detta var på förhand en toppmatch mellan de regerande mästarna och de mesta mästarna. Samtidigt som ÖSK toppar tabellen i serien.

Det blev till början en jämn match även om ÖSK:s Maicon Tauan Dias Alves tidigt kunde göra 1-0. Resultatet stod sig långt in i andra halvleken, och gästerna hade även bra lägen att kvittera. Men när Dias Alves satte 2-0 rasade gästerna ihop och hemmalaget kunde vinna med 5-0, två av målen kom dock på straff.

Annons ▾

I och med segern har ÖSK Futsal vunnit nio av de tio senaste matcherna. De regerande svenska mästarna ligger fortfarande kvar som ohotade ettor i serietabellen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs