Kvinna avliden efter våldsbrott i Baronbackarna

Ett misstänkt mordförsök ska under kvällen inträffat i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Två kvinnor ska ha skadats med någon form av tillhygge.

· Publicerad: 11 februari 2023 · 22.33.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 19:26 som polisen larmades till en adress i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande ett grovt våldsbrott.

Enligt uppgifter skall två personer, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Bägge är förda med ambulans till sjukhus, brottet ska ha inträffat i en bostad i området.

Annons ▾

Platsen har under kvällen spärrats av och en omfattande utredningsinsats är inledd. Ingen gärningsman är i nuläget gripen skriver polisen på sin hemsida. Men ett flertal lokala medier i Örebro uppger att polisen i nuläget utreder ett misstänkt mordförsök.

UPPADETERAD 05:52

Under natten har nya uppgifter inkommit gällande det grova våldsbrottet i Baronbackarna. Det ska vara två kvinnor som blivit utsatta för ett våldsbrott. Den äldre av de två, kvinnan i 50-årsåldern ska ha avlidit skriver polisen på sin hemsida.

— Den andra målsägaren, en kvinna i tjugofemårsåldern vårdas med svåra skador på sjukhus. Hon har kunnat höras initialt., skriver polisen.

FIKK - För att alla behövs