Örebro slog Timrå – vann med 3-0

Örebro Hockey tog under torsdagen emot Timrå hemma i Behrn Arena, matchen slutade 3-0 efter att Jhonas Enroth hållit nollan.

· Publicerad: 16 februari 2023 · 23.40.

Torsdagen den 16 februari tog Örebro Hockey emot Timrå hemma i Behrn Arena. Hemmalaget kunde vinna med 3-0 efter att Jhonas Enroth räddat 22 skott och Leo Carlsson gjorde första målet i matchen.

Örebro vann rättvist och Timrå hade svårt att skapa de där riktigt farliga målchanserna. Det var återigen en uppvisning i Örebros stabila försvar. Leo Carlsson gav Örebro ledningen sent i första perioden. Utöver målet hade även Emil Larsson ett skott i stolpen under första perioden.

Annons ▾

Larsson skulle dock även han hitta målet i slutet av andra perioden när han tillsammans med Mathias Bromé bjöd på matchens snyggaste passningsspel. Andra perioden var annars väldigt händelsefattig som innehöll mycket slarvigt spel.

I tredje perioden försökte Timrå komma tillbaka och det blev spännande när man fick ett powerplay i slutminuterna. Men Örebro dödade utvisningen och Marcus Hardegård kunde skicka in en puck i tom kasse, vilket betydde 3-0.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs