Johnossi och Norlie & KKV klara för Gustavsvik

Johnossi och Norlie & KKV är klara för att uppträda på Gustavsvik, detta kunde arrangören Laweka Event meddela om under fredagsförmiddagen.

· Publicerad: 17 februari 2023 · 14.51.
Johnossi och Norlie & KKV under uppträdanden på Putte i Parken i Karlstad. Foto: Martin Avedal

För ett par dagar sen kunde arrangören Laweka Event meddela att Veronica Maggio och Miriam Bryant kommer uppträda på Gustavsvik i sommar. Idag kom beskedet att även Johnossi och Norlie & KKV kommer att uppträda där i sommar.

Lördagen den 19 augusti kommer de bägge akterna till Gustavsvik. Arrangören utlovar att det kommer vara samma koncept som under förra sommaren. Då besökte bland annat The Ark, Tomas Ledin och Magnus Uggla Gustavsvik.

Annons ▾

Måndagen den 20 febuari släpps biljetterna och de går att köpa genom Tickster.

Detta är Norlie & KKV

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid, “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter.

Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie. Under hösten 2022 har de även synts i TV-programmet Så mycket bättre.

Detta är Johnossi

Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras.

Sångaren John Engelbert har under hösten gjort succé i TV4s ”Så Mycket Bättre” och där han tagit både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Lika uppmärksammad blev Johnossis arenarockversion av Måns Zelmerlöws gamla Eurovision-vinnarlåt ”Heroes”.

FIKK - För att alla behövs