Bildspecial – Alphaville på Conventum Kongress

Tyska syntbandet Alphaville spelade på Conventum Kongress i Örebro under fredagen, som förband hade de med sig svenska Lustans Lakejer.

· Publicerad: 18 februari 2023 · 00.18.

Fredagen den 17 februari gästade det tyska syntpop-bandet Alphaville Örebro. De spelade på Conventum Kongress och som förband hade det med sig det svenska bandet Lustans Lakejer. Örebro Tribune var på plats.

Alphaville behöver egentligen inte någon presentation, bandet slog igenom stort på 80-talet med låten och albumet Forever Young. Ikväll gästade detta ikoniska band Örebro och Conventum Kongress. Det var Lustans Lakejer som öppnade kvällen när de klev upp på scenen runt klockan 20:00.

Annons ▾

Efter ca en timmes new wave pop signerat Lustans Lakejer klev kvällens huvudakt upp runt klockan 21:10. Alphaville rev av bägge hitsen Dance with me och Big in Japen innan man slutet av konserten bjöd på Sounds like a melody och självklart megahiten Forever Young.

Här kommer ett par bilder från kvällen när Lustans Lakejer och Alphaville spelade på Conventum Kongress i Örebro.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs